dilluns, 7 d’abril del 2008

LA NIT MÉS XAFOGOSA

Havien anunciat que aquella podia ser la nit més xafogosa del segle.
La Dolors Sanahuja havia vist com el seu gat persa obria la nevera i s'hi ficava a dins, senyal claríssim que calia témer alguna cosa més que una nit de llençols suats.
La Maria Dolors havia estat tota la tarda jugant a golf amb un pingüí. Un pingüí amb pantalons de golf era una imatge inaudita. Aquella humitat queia com agulles sobre la meva pell que s’empegava tant com la tonada del “Baila el Chiki-Chiki”. ...però no era humitat, era simplement la suor que li regalimava per la cara desfigurada, malgrat les nombroses operacions de cirugia estètica que s'havia fet. La pell es va començar a arrugar per efecte de la humitat, però ella ja tenia assegurada la provisió de cervesa per passar la nit. Va seure's al sofà i agafà la primera cervesa. Hagués agraït que caigués una mica de pluja del cel. El gat feia uns dies que es mostrava neguitós. Feia cinc minuts que no sentia cap soroll al carrer. Va començar a beure aquella cervesa tant freda. Mai havia sentit la olor d'aquella humitat quan regalimava per la cervesa. Una gota de suor impertinent, li comença a baixar per l'entre pit i sense trobar obstacle, sortí del la vall mamaria trobant finalment recipient, dins del capat lligam que tots teníem amb la mare quan no érem res mes que fetus nedadors. A partir d'aquell fet insignificant, la Dolors recordà un esdeveniment que marcà la seva vida. De sobte, el telèfon va sonar insistentment. Desprès, va veure com caminaven junts el pingüí i la "jaca" del Samuel i ho va entendre tot. però la gota seguí aferrada al melic. En aquell moment un raig de llum omplí de llum la impertinent gota de suor, i a forma de lupa projecta sobre la envellida paret de la demacrada habitació, el microtatuatge que la dolors es va fer al melic fruit d'un amor no consumat. Va ser llavors quan ho va veure tot clar. El gat era la reencarnació d'en Romualdo, el seu marit.
Ella no hi creia en aquestes coses i la idea aquesta se li esborrà del cap. No l'amoïnava gaire haver perdut la feina una setmana abans. La calor era insuportable, el Romualdo era allà present, com insuportables eren els cosins felins de color " blau-gavina ". Sense pensar-s'ho dos cops, es va aixecar del sofà i pensà vull cardar amb el veí Marcel·lí; el gat em vigila. Va decidir dir-li la veritat a la seva amiga Piluca, així que va agafar les claus del cotxe i es va dirigir al peña-segat més alt de tota Rússia. Ràpidament, però anà cap al psiquiàtric, el tripi que havia pres havia caducat feia una setmana. Ella exclamà: Hòstia quina xafogor!!! Degut a aquella xafogor, va notar els "tarçanets" de llurs natges. A part de la calor, el fet més preocupant era l'ombra que la seguia: era el Mag Fèlix que li digué: "Tontos ignorantes, todos tienen el mismo horóscopo", mentre se la quedava mirant fent saltirons i aixecant els braços. tot dient amb un to irònic: "Oi que m'entens? jeajeajeajea!!".

Però fou llavors que el vell Mag mirà esparverat el cel. E
n ell observà com s'anava acostant lentament una terrible tempesta i va veure com l'ombra del gat Marcel·li s'abraonava a sobre d'ell. Però no era un gat, era el propi mag Félix que sempre tornava al lloc del crim. Encara que l'Oratio ja ho sabia, acompanyat pel senyor Canyelles, havia decidit trencar el silenci. Llavors, va aixecar el puny i va prometre que mai més es deixaria grapejar per una dona amb dents postisses i que mai més tornaria a posar-se el tanga al revés perquè li produïa una coïssor insuportable! Llavors, afegí: "mai més tornaré a menjar peus de porc amb salsafins!" De sobte, va sentir una forta remor que el va fer girar cap a uns matolls on hi havia el gat. De fet, ara s'adonava que aquell gat havia arribat a casa dos dies després de la mort del seu Romualdo. Tot s'havia acabat. No podia creure el que acabava de veure.

El dia següent, a primera hora del matí, s'aixecà amb la cua del seu gat i les orelles del gos del veí amb l'única idea d'anar a Llofriu. En sortir, es va mirar al mirall del cotxe
i va saber que tenia el cervell remogut, prou remogut com per no reconèixer la imatge desfigurada que reflectia aquell retrovisor mal col·locat. S'hi va fixar més i... oh no! era l'Aznar, així que decidí canviar el rumb: aniria a Torredembarra. D'un rampell, trencà aquell mirall d´un cop de puny i allà i varen començar 7 anys de mala sort. Mai més tornaria a viure una ràbia i una xafogor com la d'aquella nit. De vegades penso que la vida es com un cony, negra, fosca i de vegades bruta com una una nit de calor, la calor que dóna una nit amb Ronaldinho a sobre. De cop i volta, la Maria Dolors va sentir necessitat de fer l'amor amb un polígraf. Llavors va ser quan es va donar compte que alguna cosa fallava al seu cervell . El gat que miolava intensament perquè volia tornar a la nevera era oient de Rac-1 de 4 a 7. L'endemà tothom al barri escoltava els comentaris, tots pendents del guirigall que s'havia muntat. Tots, excepte el polígraf, que no podia ni caminar. La crueltat de la realitat havia arribat al seu màxim nivell. S'havia de sobreposar als poders sobrenaturals que el destí li havia pres en benefici de la dinastia pueril. La nevera estava plena de birres marca Ronaldinho. Confusió, impotència, incertesa!!! I, per companya, només la seva ombra.Tot plegat... La Por! Sort que en Lluís tenia un tornavís perquè la feina del doctor era anar llençant gats a mar. "Ja està bé d'aquest desgavell! He de posar ordre al meu cap!", va dir la Maria Dolors amb llàgrimes als ulls, sortint corrent al lloc on sovint anava a pensar. Llàstima que el tren que va agafar per tornar era un rodalies. Amb tanta xafogor, va treure el cap per la finestra i un arbre la va degollar, amb tanta mala sort que al costat hi havia un pixapí: "Coi, kamaku", va dir, "algú ha perdut el cap per mi". I dit això va dir: el ficaré a la nevera. Per això va agafar el cap amb molta cura i amb la mà dreta va treure's el mòbil de la butxaca, tot pensant "he de parlar urgentment amb en Grisson, he de trobar un cos". I telefonà:
-Grisson al aparell, expliqui detalladament quin tros busca. C'est pas possible!!! Carla Bruni va fer acte de presència! Aquell magnific cos havia aparegut i realment era impressionant.
I llavors va aparèixer el "sekito verde" i van muntar una gran orgia i, víctimes de l´atracció fatal, es van deixar portar per la imaginació. El sarau era considerable. I el veí va venir a queixar-se (Ep! Heu dit Grisson i Carla Bruni? Alerta Sarkozy, que el groset col·lecionista d´insectes i fetus en formol es un seductor terrible.). El veí era un jove ben plantat, però sense penis, tot i que amb uns dits molt gruixuts.
-Espanya va bien!- va exclamar na Bruni.
-Toca'm la fixa - pregà en Grissom.
Na Bruni es delectà amb els sucs de tomàquet i en Grissom se la va tenir que pelar amb un mitjó suat. Encara no havia enllestit quan escoltà que la ràdio remugava un no sé què de no sé on... una altra vegada el Barça!!! I a casa, el gat Marcel.lí buidava el pernil dolç de la nevera. I es començava a preocupar, on era la Dolors?
"Dolooors, Dooolors, llum de la meva vida" cantava el gat trist i blau. Encara s'escoltava la radio, ¡ sí encara el Barça! En Ronaldinho estava trist.
- Per què no em convideu a coca? - bramava.
- Perquè no és Sant Joan encara, gamarús! - replicà l'afició.
El brasiler marxà amb dolors per la Dolors.
De cop i volta, Ronaldinho va recordar una cosa que li diguè la Dolors via sms: Agafo un rodalies aquesta tarda i no sé quan arribaré.
Tort, esgarrellat però no suat alçà la veu i cridà: A tot bacó li arriba el seu sant Marí! Tros de gandul, si haguessis pencat més enlloc de cardar tan "un altre gall ens cantaria". Digué Maria Dolors. Ell li replicà: Dolores me'n vaig a Milà que allí no es para de cardà. "Per mi, com si te'n vas a CANSAS CITY!! Però agafa una cadira per SI T'HI CANSES!!
La Dolors es va despertar i va pensar, els viatges d'àcid son cada cop més reals. Va sortir del llit mig nua i es va fotre una altra cervesa glaçada," ja començo a tindre una edat per deixar les drogues i treure el gat del frigorífic, però mentre anava a la cuina, el veí de davant l´observava com caminava nua i suada a contra llum. Llavors, va rebre una trucada dolenta: el gat s havia suïcidat i no s'ho acabava de creure, perquè aquell gat tenia sed de mon, per veure com era la vida davant els peus. Mirà les notícies: En Touré Yaya era feliç perquè ja tenia una penya.
- Una penya és millor que una espardenya! - va cridar-li en Lluís amb el tornavís. Les notícies seguien com un torrent estrany perquè mai s'hauria esperat que Ronaldinho quedés embarassat. Va anar al menjador i va posar el seu disc preferit,Deep Purple. De cop i volta varen trucar a la porta...era la seva amiga Irene,i venia amb ganes de sexe
i, com podia negar-se a un plaer tan immens amb una noia com ella, va abraonar-s'hi com un animal ferotge i digué:
- OOOOh! com m'agrada que em xuclis els mugrons - suspirà. I, a continuació, Irene va mirar-se fixament l'entrecuix - Quin fal·lus!
En realitat portava un pal i, contradictoriament (o potser justament per això) també li havien entrat ganes de fumar al water.

141 comentaris:

Xavier Vidal ha dit...

(A partir d'ací, podeu escriure la vostra frase de deu paraules màxim per seguir el relat...)

Albert Lloreta ha dit...

la Maria Dolors havia estat tota la tarda jugant a golf amb un pinguí.

Anònim ha dit...

Aquella humitat queia com agulles sobre la meva pell

Anònim ha dit...

un pingüi amb pantalons de golf era una imatge inaudita

Anònim ha dit...

la pell es va començar a arrugar per efecte de la humitat

Anònim ha dit...

pero ell ja tenia assegurada la provisió de cervesa per passar la nit.

Albert Lloreta ha dit...

Va seure's al sofa i agafà la primera cervesa.

NiLJaN ha dit...

hagués agraït que caigués una mica de pluja del cel

I.M.C. ha dit...

Havien anunciat que aquella podia ser la nit méx xafogosa del segle, la Maria Dolors havia estat tota la tarda jugant a golf amb un pinguí. Aquella humitat queia com agulles sobre la meva pell, s’empegava tant com la tonada del “Baila el Chiki-Chiki”.

Anònim ha dit...

El gat feia uns dies que es mostrava neguitós.

Anònim ha dit...

...peró no era humitat, era simplement la suor que li regalimava per la cara desfigurada, malgrat les nombroses operaciones de cirugia estètica que s'havia fet.

Anònim ha dit...

Feia cinc minuts que no sentia cap soroll al carrer.

Albert Lloreta ha dit...

Va començar a beure aquella cervesa tant freda

Anònim ha dit...

mai havia sentit la olor d'aquella humitat quan regalimava per la cervesa

Anònim ha dit...

Una gota de suor inpertinent, li comença a baixar per l'entre pit...

Anònim ha dit...

...i sense trobar obstacle sorti del la vall mamaria, trobà finalment recipient dins de capat lligam que tots teniem amb la mare quen no erem mes que fetos nedadors. A partir d'aquell fet insignifant la Dolors recordà un esdevenimaent que marcà la seva vida

Anònim ha dit...

( correcció)...i sense trobar obstacle, sortí del la vall mamaria trobant finalment recipient, dins del capat lligam que tots teniem amb la mare quan no erem res mes que fetos nedadors. A partir d'aquell fet insignifant la Dolors recordà un esdevenimaent que marcà la seva vida

Anònim ha dit...

De sobte, el telèfon va sonar insistenment.

Anònim ha dit...

i desprès de sobte va veura com caminaban junts el pingüi i la jaca del Samuel i ho va entendre tot.

Anònim ha dit...

...però la gota seguí aferrada al melic. En aquell moment un raig de llum omplí de llum la impertinent gota de suor, i a forma de lupa projecta sobre la envellida paret de la demacrada habitació, el microtatuatge que la dolors es va fer al melic fruit d'un amor no consumat.

Anònim ha dit...

I pensà que molts oients no entenen 'màxim 10 mots'.

marbu ha dit...

Va ser llavors quan ho va veure tot clar. El gat era la reencarnació d'en Romualdo, el seu marit.

Anònim ha dit...

No l'amoïnava gaire haver perdut la feina una setmana abans

rami ha dit...

però ella no hi creia en aquestes coses i la idea aquesta se li esborrà del cap

Anònim ha dit...

la calor era insoportable, el Romualdo era alla present.

Anònim ha dit...

Sense pensar-s'ho dos cops, es va aixecar del sofa.....

Anònim ha dit...

com insupportables eren els cosins felins de color " blau-gavina "

Anònim ha dit...

Vull cardar amb el veí Marceli; el gat em vigila.

piluca ha dit...

va decidir dir-li la veritat a la seva amiga Piluca

Anònim ha dit...

va agafar les claus del cotxe i es va dirigir....

Anònim ha dit...

al peña-segat més alt de tota Rússia

Anònim ha dit...

Ràpidament càp al psiquiàtric,el tripi que havia pres...

Anònim ha dit...

havia caducat feia una setmana. Ella exclamà: Hòstia quina xafogor!!!

Bernat ha dit...

Degut a la xafogor notar com els "tarçanets" de llurs natges...

Unknown ha dit...

A part de la calor, el fet més preocupant era l'ombra que la seguía...

Anònim ha dit...

era el Mag Fèlix que li diguè: "Tontos ignorantes, todos tienen el mismo horóscopo"...

Albert Lloreta ha dit...

...i se la quedava mirant fent saltirons i aixecant els braços...

Anònim ha dit...

...tot diguent amb un to ironic: "Oi que m'entens? jeajeajeajea!!"

Anònim ha dit...

Però fou llavors que el vell Mag mirà esparverat el cel

Anònim ha dit...

i va veure com l'ombra del gat Marcel·li s'abraonava a sobre d'ell.

Anònim ha dit...

pero no era un gat, era el mag félix...

Anònim ha dit...

que sempre tornava al lloc del crim

Anònim ha dit...

encara que l'Oratio ja ho sabia

Juanki ha dit...

que acompanyat pel senyor Canyelles, havia decidit trencar el silenci

Anònim ha dit...

va aixecar el puny i va prometre
que la

Anònim ha dit...

que mai més es deixaria grapejar per una dona amb dents postisses...

Anònim ha dit...

i en ell observà com s'anava acostant lentament una terrible tempesta.

Anònim ha dit...

que mai més tornaria a posar-se el tanga al revés perque li produïa una coïssor insoportable!

Anònim ha dit...

Mai més tornaré a menjar peus de porc amb salsafins!

Sargantana world ha dit...

De sobte, va sentir una forta remor que el va fer girar cap a uns matolls on hi havia el gat.

Anònim ha dit...

De fet,ara s'adonava que aquell gat havia arribat a casa dos dies després de la mort del seu Romualdo.

Anònim ha dit...

Tot havia acabat. No podia creure el que acabava de veure.

Anònim ha dit...

Tot havia acabat. No podia creure el que acabava de veure.

Anònim ha dit...

El dia següent, a primera hora del matí,

Pedro ha dit...

s'aixecà amb la cua del seu gat i les orelles del gos del veí,

Anònim ha dit...

Amb l'única idea d'anar a Llofriu

Anònim ha dit...

va sortir i es va mirar al mirall del cotxe

Rubach ha dit...

i va saber que tenia el cervell remogut

Anònim ha dit...

prou remogut com per no reconeixa la imatge desfigurada que reflectia aquell retrovisor mal col·locat

Anònim ha dit...

s'hi va fixar més i... oh no! era l'Aznar

grp ha dit...

Aznar decidí canviar el rumb: aniria a Torredembarra.

Anònim ha dit...

y trencà aquell mirall d´un cop de puny

Anònim ha dit...

i varen començar 7 anys de mala sort. Mai mes

Anònim ha dit...

tornaria a viure una ràbia i una xafogor com la d'aquella nit.

Anònim ha dit...

de vegades penso que la vida es com un cony

Anònim ha dit...

negre,fosca i de vegades bruta com la una nit de calor

Anònim ha dit...

la calor que dóna una nit amb Ronaldinho a sobre

Senyor Giménez ha dit...

I de cop i volta la Maria Dolors va sentir necessitat de fer l'amor amb un polígraf.

Blog del Rafael ha dit...

Llavors va ser cuan es donar compte que alguna cosa fallaba al seu cervell.

Anònim ha dit...

i el gat que miolava intensament
volia tornar a la nevera

Anònim ha dit...

que era oient de rac-1 de 4 a 7

Unknown ha dit...

L'endema tothom al barri escoltaba els comentaris, tots pendents del girigall que s'havia montat.

Anònim ha dit...

Tots, excepte el polígraf, que no podia ni caminar.

Pedro ha dit...

la crueltat de la realitat havia arribat al seu fi i que s'habia de sobreposar als poders sobrenaturals que el destí li havia pres en benefici de la dinastia pueril.

Anònim ha dit...

La nevera estava plena de birres marca Ronaldinho.

Anònim ha dit...

Confusió,impotència,incertesa!!! I, per companya, només la seva ombra.Tot plegat... La Por!

Anònim ha dit...

Sort que en Lluís tenia un tornavís!

Unknown ha dit...

La feina del doctor era anar llençant gats a mar.

Anònim ha dit...

Ja està bé d'aquest desgavell! He de posar ordre al meu cap!

Anònim ha dit...

Va dir la Maria Dolors amb llàgrimes als ulls...

GANXET ha dit...

sortint correns al lloc on sovint anava a pensar

Unknown ha dit...

llàstima que el tren que va agafar per tornar era un rodalies.

Anònim ha dit...

amb tanta xafogor va treure el cap per la finestra i un arbre la va degollar,

Anònim ha dit...

amb tanta mala sort que al costat hi havia un pixapi,

Anònim ha dit...

Coi, kamaku, va dir, algú ha perdut el cap per mi.

Anònim ha dit...

I dit això va dir: el ficaré a la nevera.

Anònim ha dit...

Per això va agafar el cap amb molta
cura

Anònim ha dit...

i amb la mà dreta va treure's el mòbil de la butxaca

Anònim ha dit...

He de parlar urgentment amb en Grison, he de trobar un cos

Anònim ha dit...

-Grison al aparell, expliqui detalladament quin tros busca

Anònim ha dit...

C'est pas possible!!! Carla Bruni va fer acte de presència ...

Anònim ha dit...

aquell magnific cos avia aparegut, realment era impressionant

Anònim ha dit...

I llavors va aparèixer el sekito verde i van muntar una gran orgia.

Anònim ha dit...

i victimes de l´atracció fatal, es van deixar portar per la inmaginació

Anònim ha dit...

El sarau era considerable. I el veí va venir a queixar-se

Anònim ha dit...

Ep! Heu dit Grison i Carla Bruni? Alerta Sarkozy, que el groset col-lecionista d´insectes i fetus en formol es un seductor terrible.

Anònim ha dit...

Era un jove ben plantat, però sense penis

Anònim ha dit...

però amb uns dits molt gruixuts.

Anònim ha dit...

-Espanya va bien!- va exclamar na Bruni

Anònim ha dit...

-Toca'm la fixa - pregà en Grissom.

Anònim ha dit...

Na Bruni es delectà amb els sucs de tomàquet

Anònim ha dit...

i en Grissom se la va tenir que pelar amb un mitjó suat.

Anònim ha dit...

Encara no havia enllestit, escoltava que la ràdio que remugava un no sé què de no se a on... una altra vegada el Barça!!!

Anònim ha dit...

I a casa el gat Marcel.lí buidava
el pernil dolç de la nevera

Anònim ha dit...

I es començava a preocupar, on era
la Dolors?

Anònim ha dit...

"Dolooors, Dooolors, llum de la meva vida" cantava el gat trist i blau.

núria gómez ha dit...

i encara s'escoltava la radio,¡ sí encara el Barça !

Anònim ha dit...

En Ronaldinho estava trist.

Anònim ha dit...

- Perquè no em convideu a coca? - bramava.

Anònim ha dit...

- Perque no és Sant Joan encara, gamarús! - replicà l'afició.

Anònim ha dit...

El brasiler marxà amb dolors per la Dolors.

Anònim ha dit...

De cop i volta, Ronaldinho va recordar una cosa que li diguè la Dolors via sms:

Anònim ha dit...

Agafo un rodalies aquesta tarda
no sé quan arribaré

Anònim ha dit...

Tort, esgarrellat pero no suat.

Anònim ha dit...

alçà el cridà: A tot bacò li arriba els eu sant marti

Unknown ha dit...

Tros de gandúl, si haguesis pencat més enlloc de cardar tan "unaltre gall ens cantare".Digué María Dolors.

Anònim ha dit...

dolores m, hen vaig a Mila que alli no es para de carda.

Anònim ha dit...

per mi com si te'n vas a CANSAS CITY!! Però agafa una cadira per SI T'HI CANSES!!

Anònim ha dit...

La Dolors es va despertar i va pensar, els viatges d'acid son cada cop més reals.

Cardhuuu ha dit...

Va sortir del llit mig nua i es va fotre una altra cervesa glaçada

Anònim ha dit...

ja començo a tinder una edat per deixar les drogues i treure el gat del frigorific, pero mentres nava a la cuina, el vei de davant l´observaba con caminava nua i suada a contra llum

josep ha dit...

va rebre una trucada dolenta el gat s havia suicidat

josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

el gat tenia sed de mon, per veure com era la vida davant els peus.

Anònim ha dit...

En Touré Yaya era feliç perque ja tenia una penya.

Anònim ha dit...

- Una penya és millor que una espardenya! - va cridar-li en Lluís amb el tornavís.

Anònim ha dit...

Mai s'hauria esperat que Ronaldinho quedès embarassat.

Anònim ha dit...

Va anar al menjador i va posar el seu disc preferit,Deep Purple.

Anònim ha dit...

De cop i volta varen trucar a la porta...era la seva amiga Irene,i venia amb ganes de sexe...

Anònim ha dit...

... i com podia negar-se a un plaer tan inmés, amb una noia com ella ...

Anònim ha dit...

Va abraonar-s'hi com un animal ferotge

Anònim ha dit...

- OOOOh! com m'agrada que em xuclis els mugrons - suspirà

Anònim ha dit...

Irene va mirar-se fixament l'entrecuix

Anònim ha dit...

- Quin fal·lus!

Anònim ha dit...

En realitat portava un pal.

JR Sanchis ha dit...

Contradictoriament, també li havien entrat ganes de fumar al water.

Anònim ha dit...

tot pensant.. tinc la boca seca, seca.. em sembla que aniré a pimplar alguna cosa ja que em sembla que estic una mica laci

Anònim ha dit...

i el barça continua com sempre perdent, que trist.

Anònim ha dit...

- Visca Mèxic!_animava en Rijkaard i en Lluís el del tornavís, que en veritat era en Van Gaal.

Anònim ha dit...

Però el Barça guanya a la Penya

Anònim ha dit...

- OEEEEOEEEEEE